پیشرفت ۹۸درصدی بخش مهندسی پایه‌ای طرح EPC شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی

خودرو برتر: رحیمی، تبدیل واحد اسیدی به کاتالیست جامد را طرح پیش رو شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی وابسته به بانک صنعت و معدن اعلام کرد و گفت: این طرح به صورت EPC در حال انجام است و بخش مهندسی پایه‌ای آن ۹۸ درصد پیشرفت داشته است. برای این طرح تاکنون ۵۵۰ میلیارد تومان هزینه شده و برای ادامه کار به ۶۵۰ میلیارد تومان دیگر نیازدارد.
پیشرفت ۹۸درصدی بخش مهندسی پایه‌ای طرح EPC شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی
دیگران چه می خوانند:
به گزارش پایگاه خبری و تخصصی خودرو برتر: مدیر عامل شرکت سرمایه گذارى صنایع شیمیایى ایران وابسته به بانک صنعت و معدن،عصر روز دوشنبه 24 دی ماه 97 در نشست خبری ضمن بیان برنامه های جاری و آینده این شرکت،  گفت: تاسیس این شرکت به دهه ۶۰ برمی‌گردد و کارخانه تولید ALB (آلکیل بنزن خطی) سال ۷۳ با ظرفیت ۵۰ هزار تن در سال راه‌اندازی شد. در آن زمان ظرفیت تولید نرمال پارافین ۴۶ هزار تن بود.

وی افزود: سال ۱۳۸۲ طرح توسعه اول شرکت انجام شد و تولید LAB را به ۷۵ هزار تن و نرمال پارافین را به ۱۴۰ هزار تن رساند. در سال ۱۳۸۷ نیز تولید BHS به فرآیند تولید ما اضافه شد.

رحیمی با تاکید بر این‌که اولویت نخست شرکت تولید LAB است اظهار کرد: وظیفه اصلی کارخانه تامین کالا برای کارخانه‌های شوینده کشور است. نرمال پارافین در کشور کاربرد زیادی ندارد و بخش عمده‌ای از آن را صادر می‌کنیم. البته در سال جاری بخش خصوصی این محصول را از ما خریداری کرد.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران درباره تولید HAB (آلکیلات سنگین) نیز توضیح داد: این محصول خواص ویژه‌ای دارد و هم صادر و هم در بازار داخلی عرضه می‌شود.

رحیمی در ادامه درباره شرکت خدمات بندری ایران گفت: این شرکت یکی از شرکت‌های تابعه ماست که وظیفه آن نظارت بر حمل محصولات ما بوده و این شرکت در بوشهر واقع شده است.

وی در این نشست، درباره میزان تولید محصولات این شرکت توضیح داد: تا انتهای سال مالی گذشته، یعنی تا ۳۰ آبان ۹۷، ۱۸۰ هزار تن LAB، ۱۶۰ هزار تن نرمال پارافین و ۸۱۰۰ تن HAB تولید شده است که از این میزان ۲۳ هزار تن LAB، ۳۸ هزار تن نرمال پارافین و ۳۵۰۰ تن HAB صادر شده که ارزش ارزی آن ۶۵ میلیون دلار است.

رحیمی با بیان این‌که یکی از شرکت‌هایی که باید LAB را در بازار داخل عرضه کند، بیستون است، اظهار کرد: شرکت بیستون این محصول را در داخل عرضه نکرد و ما خلأ آن را جبران کردیم و از این موضوع به شدت متضرر شدیم. زیرا می‌توانستیم محصول خود را صادر کنیم.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران از اجرای طرح توسعه برای افزایش تولید LAB خبر داد و افزود: با توجه به این‌که در حوزه نرمال پارافین مازاد تولید داریم، می‌خواهیم این محصول را به LAB تبدیل کنیم که ارزش افزوده بیشتری دارد.

وی ادامه داد: هم‌چنین طرح دیگری که در نظر داریم، این است که واحد اسیدی را به کاتالیست جامد تبدیل کنیم. این طرح به صورت EPC در حال انجام است و بخش مهندسی پایه‌ای آن ۹۸ درصد پیشرفت داشته است، اما از آنجاکه شرکت UOP بازار ما را ترک کرده، با چالش‌هایی روبرو شده‌ایم. برای این طرح تاکنون ۵۵۰ میلیارد تومان هزینه شده و به ۶۵۰ میلیارد تومان دیگر سرمایه نیاز است. با اجرای این طرح میزان تولید LAB به ۲۲۰ هزار تن می‌رسد.

رحیمی در ادامه با تاکید بر این‌که تکمیل زنجیره ارزش هدف اصلی این شرکت است گفت: تا قبل از شروع سال، سه طرح ایجاد ارزش افزوده روی محصولات فرعی را شروع خواهیم کرد. یکی از معضلات ما تامین کاتالیست است که ۴۰ میلیارد تومان در سال هزینه تامین آن است. از سال ۱۳۹۱ طرح احیای کاتالیست در دست اجراست و امیدواریم پاسخگو باشد.

وی درخصوص کشورهای هدف برای صادرات محصولات این شرکت گفت: کشورهای هند، چین، پاکستان و برخی از کشورهای هم جوار از جمله بازارهای صادراتی شرکت ما هستند و در حال حاضر با تمرکز به مشتریان فعلی سعی می کنیم که سهم صادرات را ارتقا بدهیم و در عین حال بیشتر از آن که به فکر جذب مشتریان خارجی جدید باشیم تلاش می کنیم تا مشتریان فعلی را حفظ کنیم.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی در پایان از ارائه سهام خدمات بندری در بورس خبر داد و گفت: قرار است این اسکله را که آسیب‌دیده بود، تجهیز کنیم. زیرا برای بارگیری با ماشین و انتقال به اسکله باید سه میلیارد تومان هزینه می‌کردیم، اما با تجهیز این اسکله هزینه به شرکت بازمی‌گردد. عقد قرارداد بین کارگزاری و خدمات بندری صورت گرفته و تا پایان سال سهام خدمات بندری عرضه خواهد شد.


منبع:شمانیوز

پیشرفت ۹۸درصدی بخش مهندسی پایه‌ای طرح EPC شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟