با سلام به همه علاقمندان به دنیای خودروهای پیکاپ! امروز در این مطلب برگرفته از سایت کار مگز قصد داریم با پیکاپ های ایرانی که ارزش خرید دارند آشنا شویم. اگر شما هم دنبال یک خودروی قدرتمند و کارآمد برای استفاده در مسیرهای سخت و ماجراجویی هستید، حتما با ما همراه باشید.
1.پیکاپ ایرانی فوتون تونلند G7
فوتون تونلند G7 یک خودروی پیکاپ بزرگ با شاسی مستقل است که از دو دیفرانسیل 4 حالته (2H - 4H - 4L - AUTO) با قفل هوشمند برخوردار است. این خودرو دارای یک گیربکس 8 دندهای اتوماتیک و پیشرانه از نوع 4 سیلندر توربوشارژ (4G20T15) با حجم موتور 2 لیتر است. با توان 238 اسببخار و گشتاور 360 نیوتنمتر، فوتون تونلند G7 قادر به تحرک با سرعت حداکثر 170 کیلومتر بر ساعت میباشد. این خودرو از نسل دوم خودروهای فوتون است و دارای طولی به اندازه 5340 میلیمتر، عرض 1940 میلیمتر، ارتفاع 1880 میلیمتر و فاصله محوری 3110 میلیمتر است. وزن این خودرو 1955 کیلوگرم بوده و دارای یک باک بنزین با حجم 76 لیتر است.
2. آمیکو دو کابین آسنا
آمیکو آسنا دیگر خودروی پیکاپ ایرانی در این لیست است که ارزش خرید دارد. این خودرو در سه نسخه دندهای ، توربو دندهای و توربو اتوماتیک در دسترس است که به شرح مختصر هر کدام میپردازیم.
آمیکو دو کابین آسنا دندهای : یک خودروی پیکاپ متوسط با شاسی مستقل و نسل اول (کد اتاق N2) است. این خودرو با محور محرک و دو دیفرانسیل قفل اتوماتیک به همراه گیربکس 6 دندهای دستی با دنده کمکی ارائه میشود. دارای موتور 4 سیلندر دوگانه سوز با حجم 2.4 لیتر و توان خروجی 143 اسببخار و گشتاور 200 نیوتنمتر است. این خودرو به سرعت 170 کیلومتر بر ساعت میرسد و در شتابدهی به صفر تا صد در زمان 15.5 ثانیه انجام میشود. مصرف ترکیبی این خودرو 10.7 لیتر در صد کیلومتر میباشد. ابعاد خودرو به طول 5560 میلیمتر، عرض 1840 میلیمتر، ارتفاع 1830 میلیمتر و فاصله محوری 3405 میلیمتر میرسد. وزن خودرو 1810 کیلوگرم است و دارای باکی با حجم 60 لیتر است.
آمیکو آسنا توربو دندهای : آمیکو آسنا توربو دندهای از پیشرانهای با حجم 2.4 لیتری توربوشارژ و کد 4K22 استفاده میکند که توسط شرکت میتسوبیشی تولید شده است. پیشرانه این خودرو، قدرتی بالغ بر 218 اسببخار در 5200 دور در دقیقه و گشتاور 320 نیوتنمتر در 2000 دور در دقیقه را از طریق یک گیربکس 5+1 دنده به دو محور انتقال میدهد. آمیکو آسنا، علاوه بر قدرت آفرود، ویژگیهای مناسبی از جمله مشخصات فنی قوی، فضای کابین بزرگ، عایقبندی مناسب و فضای بار بزرگ را ارائه میدهد، اما رانندگی آن در شهر کمی دشوار است. این پیکاپ دارای امکانات و تجهیزات بسیاری است که شامل صندلیهای چرمی، گارد ایمنی اتاق، رکاب، دوربین دید عقب، فرمان هیدرولیک، کنترل سیستم صوتی بر روی فرمان، صفحه نمایش لمسی سیستم سرگرمی، شیشههای برقی، سیستم تهویه مطبوع اتاق، دو ایربگ و سیستمهای ترمز ABS، EBD و DRP میباشد.
آمیکو آسنا توربو اتوماتیک : آمیکو آسنا توربو اتوماتیک، با موتوری توربوشارژ بنزینی به قدرت 210 اسب بخار و گشتاور 320 نیوتن متر، وارد عرصه خودروهای مدرن شده است. در نسل جدید آسنا اتومات، قدرت و گشتاور این خودرو به ترتیب تقریباً 67 واحد و 120 واحد بیشتر از نسخههای دندهای قبلی آمیکو آسنا است. اما نکته جالبتر این است که آسنای جدید تنها با گیربکس اتوماتیک عرضه میشود؛ گیربکسی که به سفارش آمیکو ساخته شده و توسط شرکت پانچ تولید شده است. موتور این خودروها دارای استاندارد آلایندگی یورو 5 میباشد و از تکنولوژی MIVEC که متغیرسازی سوپاپها یا VVT را فراهم میکند، بهره میبرد. این موتورها از ساختار میتسوبیشی استفاده میکنند که باعث عملکرد بهینه و کارآمد این خودرو میشود.
3. پیکاپ ایرانی آمیکو آرتیستون
آمیکو دو آرتیستون از یک پیشرانه 2.4 لیتری توربوشارژ استفاده میکند که ساخت میتسوبیشی بوده است و توانایی تولید 215 اسببخار قدرت و 320 نیوتن متر گشتاور را داراست. این نیرو از طریق یک گیربکس اتوماتیک شش سرعته به چرخها منتقل میشود. در سمت چپ اهرم تعویض دنده، کلیدهای 2H، 4H و 4L قرار گرفتهاند تا راننده بتواند نحوه انتقال قدرت را انتخاب کند. یکی از ویژگیهای مهم و کاربردی آمیکو آرتیستون، در مواقع آفرود، قفل اتوماتیک دیفرانسیل است که در محور عقب قرار دارد، این ویژگی به راننده امکان میدهد که باعث افزایش کارایی و کنترل بیشتر در مسیرهای سخت و آفرود شود.
4. جی ام سی ویگاس 7 پلاس
جی ام سی ویگاس 7 پلاس یکی دیگر از پیکاپ های ایرانی دو دیفرانسیل است که با طول 5,288 میلیمتر، عرض 1,905 میلیمتر و ارتفاع 1,835 میلیمتر طراحی شده است. فاصله محوری این خودرو 3,085 میلیمتر است و حجم باک بنزین آن 67 لیتر است. موتور این خودرو دارای یک موتور 2.0 لیتری توربو است که به قدرت 220 اسب بخار و گشتاور 350 نیوتن متر دست میدهد.
5. پیکاپ ایرانی کی ام سی T8
کی ام سی T8 یک اتومبیل با ویژگ های فنی قدرتمند و کارآمد است. این اتومبیل دارای محور محرک قدرتمند است که با دو دیفرانسیل 3 حالته با قفل برقی مجهز شده است، این ویژگی به آن کمک میکند که در شرایط مختلفی از قدرت بالایی بهره برد. گیربکس 6 دنده دستی نیز به کارایی و عملکرد این خودرو کمک میکند. از لحاظ پیشرانه، دارای یک موتور 4 سیلندر توربوشارژ با حجم 2.0 لیتر و استاندارد یورو5 است که توانایی تولید 174 اسببخار و گشتاور 290 نیوتنمتر را داراست.
مزایای KMC T8 شامل طراحی به روز، امکانات رفاهی مناسب، فضای بار و کابین مناسب، شتاب قابل قبول، تعویض دنده های خوب و قابلیت آفرودی مناسب است. این مزایا باعث می شود که تجربه رانندگی با این محصول لذت بخش و راحت باشد.
اما معایب KMC T8 نیز وجود دارد. از جمله این معایب می توان به صندلی های سفت نبود، سیستم مدیریت پایداری به روز در حالت دو دیفرانسیل، مصرف سوخت نه چندان پایین و لاینر به صورت استاندارد اشاره کرد. این معایب ممکن است برخی از مصرف کنندگان را از خرید این محصول منصرف کند.
سخن پایانی
در این مطلب ما تمام سعی خود را کردیم که در مختصر ترین حالت تا حد امکان این پیکاپ های ایرانی جذاب را به شما معرفی کنیم. لازم به ذکر است که شما عزیزان میتوانید برای اطلاع از قیمت این خودروهای و به طور کلی قیمت روز خودرو کارخانه و بازار را در سایت کار مگز دنبال نمایید.
0 دیدگاه